👉 Vind je eigen ritme in het Leef volgens je eigen ritme traject🔥 

Zhendria Summer School

De Zhendria Summer School is een plek om dichter bij jezelf te komen en nieuwe delen van jezelf te ontdekken zonder verplichting.  Het is een haven van rust en creatie om dingen te kunnen uittesten in een veilige omgeving en echt een zomers gevoel te maken ondanks alles wat de voorbije maanden gebeurde.

Verken de verschillende topics van verschillende inspirerende mensen en doe dit op je eigen tempo. Volgende topics komen al zeker aan bod:

- de Epic Summer Challenge van Steffie Vandierendonck
- Weef je eigen verwerkingsritueel met Lies Daenen
- Een visualisatie rond chakra's en een kringgesprek over de plaats van spiritualiteit in je leven met Vicky Ryckewaert
- Levenskunst door Andy Buyst
- Mindful Artjournal door Guen Dirks


6 Modules

Epic Summer Challenge

Meer dan ooit beseffen we dat een fantastische zomer niet evident is. Leer samen met Steffie Vandierendonck plannen maken zodat je zomer episch wordt en je er met energie en voldoening kan op terug kijken. Jij bent de held in je eigen verhaal. 

Meteen beschikbaar.

Weef je eigen ritueel

Samen met Lies Daenen leren we een ritueel weven in het verwerkingsverhaal dat Corona de voorbije maanden met zich meebracht. Je ontdekt welke rol rituelen hierin kunnen spelen en ook hoe je hierin structuur kan aanbrengen. 

We weven samen een ritueel op zaterdag 4 juli om 10u. Dit staat online. Er is een opname en extra tips voor wie het moment zelf niet kan deelnemen.

Chakra's - Rol van spiritualiteit

Vicky Ryckewaert van Atelier Mystique brengt een visualisatie over chakra's.
Op 15 juli 2020 houdt ze samen met jullie een kringgesprek rond de rol van spiritualiteit in ons leven. 


Project zonnebloem: in harmonie met de natuur

Birgit Berlanger gelooft in de veerkracht voor Moeder Aarde. Ze wil iets tastbaars doen om  haar te helen, door zelf aan de slag te gaan op een eigen veld : een dorre maisakker op een helling. Om die fantastische reden werd “Zonnebloem" geboren."

Ze neemt je mee door haar project en hoe je de liefde voor de natuur kan delen.

Levenskunst

Via enkele korte workshops nodigt Andy Buyst wie daar zin in heeft uit om de kunstenaar in zichzelf te ontdekken. Via fragmenten uit zijn boek, enkele liedjes en wat doe opdrachtjes, probeert  hij de deelnemers er van bewust te maken dat ze zelf een prachtig kunstwerk zijn! Ook nodigt hij je uit om wat levenskunst te creëren.

Je kan deze volgen op eigen tempo.

The Mindful Artjournal

Maak samen met Guen Dirks je eigen art journal vol met inspirerende afbeeldingen en affirmaties. Of je nu een beginneling bent met mixed-media of al ervaring hebt, deze cursus helpt kunstenaars van alle niveaus spelend te groeien op zowel creatief als persoonlijk vlak.

Om gezondheidsredenen is deze workshop deze zomer niet kunnen doorgaan. Je kan wel steeds Guen leren kennen op www.guendirks.be en www.firstloveyourself.be

Modules for this product 6
Nu kopen

Already have access to this product?    Sign In Here


Personal Information

Payment Options

 12.40 EUR

How do you want to pay?

Credit/Debit Card
PayPal
No payment method needed.

Wanneer je inschrijft ga je ermee akkoord informatie te ontvangen van Zhendria.be.

Pay 0.00
My Products Available Products
Pages
Sign In

Sign In Details

Forgot Password